Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Fashion Mat - oppustelig flydemadras 183 x 69 cm - flamingo

Intex bassiner, bassintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 71,-
På lager
SKU
12172-105-1-1
   

Slap ordentlig af i vandet på denne oppustelige flydemadras fra Intex med flamingomotiv! Fashion Mat flydemadrassen har et lækkert design med pink flamingoer, og har to luftkamre som er nemme at puste op. Den oppustelige madras er perfekt at bruge til at slappe af på i bassinet, og den er samtidig god at tage med på stranden. Størrelsen på madrassen er 183 x 69 cm og den tåler optil 100 kg, og den passer både godt til børn fra 5 år og til voksne.

Indeholder: 

  • Intex flydemadras - flamingo

Detaljer:

  • Mål: 183 x 69 cm
  • Materiale: vinyl 0,25mm
  • Alder: fra 5 år

BEMÆRK: Pumpe medfølger ikke, men må købes separat. Bruges under opsyn af en voksen!

Produktdetaljer
Model59720EU
EAN6941057408859
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.