Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Lil' Gator Ride-on - oppustelig krokodille med håndtag - 168 x 86 cm

Intex bassiner, bassintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 85,-
På lager
SKU
6933
   

Ha´ det ekstra sjov i vandet med denne solide, grønne oppustelige krokodille fra Intex. Lil' Gator Ride-on badelegetøjet er hurtigt at puste op, og den er sjov at lege med i vandet for børn fra 3 år. Passer både til at tage med i bassinet og til stranden. Krokodillen har et håndtag foran som barnet kan holde fast i, og krokodillen er ca. 168 x 86 cm stor.

Indeholder:

  • Intex oppustelig krokodille
  • Reparationssæt

Detaljer:

  • Mål: 168 x 86 x 25 cm
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Pumpe medfølger ikke. Bruges under opsyn af en voksen!

Produktdetaljer
Model58546NP
EAN6941057455464
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.