Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Intex Silicon Aqua Sport Swim Set - dykkermaske og snorkel - 14 år - blå

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 165,-
Udsolgt
SKU
11195-48

Oplev glæden af at snorkle med Intex Silicon Awua Swim Set! Med dette snorkelsæt fra Intex kan du opleve den fascinerende verden under vandoverfladen på en nem og sjov måde. Dyk hovedet under vand og se klart gennem dykkermasken og træk vejret let gennem snorklen.

  • 180 grader synsfelt
  • Silikoneramme for bedre pasform og lækageforebyggelse
  • Ergonomisk mundstykke i blødt silikone
  • Splash Proof Guard forhindrer vand i snorklen

Dykkermasken har en single-linse og en tillægs-linse på siden. Dette giver dig mulighed for at se 180 grader under vandet. Glasset i brillerne er dessuden forstærket, hvilket gør, at de kan tåle mere og giver brugeren et klarere udsyn. Brillerne er indrammet med et blødt silikonestel, der giver en bedre pasform og forhindrer lækage af vand i brillerne. Masken har en justerbar rem i silikone, der let strammes eller afspændes efter hovedets omkreds.

For den optimale snorkeloplevelse kan du bruge den medfølgende Hyper-Flow snorkel. Snorklen sættes let på dykkermasken og har et ergonomisk designet mundstykke i blød silikone. En splash proof guard forhindrer vand i at trænge ind i snorklen.

Indeholder:

  • Intex Silicon Aqua Sport dykkermaske
  • Intex Hyper-Flow Sr. snorkel

Detaljer:

  • Farve: blå
  • Latexfri
  • Alder: fra 14 år
Produktdetaljer
Model55962
EAN6941057403496
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.