Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Soft Side Pool - Oppusteligt rundt bassin med bløde vægge - 188 x 46 cm

-25%

Intex bassiner, bassintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

25%
Kampagnepris 123,75 165,- Du sparer: 41,-
På lager
SKU
463
   

Med dette oppustelige Soft Side badebassin fra Intex, kan du bade og afkøle dig i sommervarmen. De små vil elske dette runde, blå badebassin med bløde vægge. Bassinet er 188 x 46 cm stort og er udstyret med en afløbsventil og kommer i tillæg med et reperationssæt. Væggene består af 3 luftkamre i solidt materiale, som tilfører stabilitet i bassinet.

Det er nemt at installere og vedligeholde. Det anbefales at sætte bassinet på et fladt underlag, uden skarpe kanter og lignende. I tillæg, sørg for at underlaget ryddes før bassinet pustes op og placeres på det. Tag gerne bassinet ud af æsken og lad det strække sig lidt i solen, før det pustes op.

Indeholder:

  • Intex Soft Side Pool - oppusteligt rundt bassin
  • Reperationssæt

Detaljer: 

  • Mål bassin: 188 x 46 cm
  • Kapacitet: 790 liter
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Skal bruges under opsyn af en voksen. Pumpe medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model58431NP
EAN6941057454313
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.