Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Kaptajn Sabeltand Klap for øjet og ørering

Kaptajn Sabeltand - legetøjet fra Dyreparkens sørøver-univers

Tag ud på togt med havets konge og hans mænd ombord på den Sorte Dame. Kaptajn Sabeltand kender duften af guld og er altid klar til et nyt togt sammen med sine trofaste pirater Langemand, Pinky, Pelle, Pysa, Benjamin og Skalken. Lad børnene fordybe sig i Kaptajn Sabeltands verden, en verden af pirater, guld, skatte, sørøvertogter og eventyr. Børnene elsker Kaptajn Sabeltand og hans mænd.

Vores pris: 24,-
Udsolgt
SKU
4332

Bliv en rigtig pirat med klap for øjet og ørering. Øjenklappen har et kranium på, i ægte Kaptajn Sabeltand-stil. Genskab magiske Sabeltand-øjeblikke eller skab dine helt egne eventyr, med dette sæt er du et skridt tættere på at blive pirat. Perfekt tilbehør til udklædningsfester og fastelavn.

Indeholder:

  • Kaptajn Sabeltand klap for øjet
  • Kaptajn Sabeltand ørering

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Farven på kraniet kan variere lidt fra billedet

Produktdetaljer
Model50072
EAN7072895000109
MærkeKaptein Sabeltann
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.