Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Keenway Køreskole med lyd til børn - fra 18 mdr.+

Keenway - underholdende aktivitetslegetøj til børn

Keenway producerer innovative, sikre og rimelige legetøj af høj kvalitet til baby og børn. Aktivitetslegetøj, legetøj med lys og lyd, gå-vogne, legetøj til rollespil og musiklegetøj, udvalget er stort og legetøjet underholder og engagerer børn.

Vores pris: 216,-
På lager
SKU
5367
   

Keenway Køreskole med lyd til børn er et sjovt aktivitetslegetøj til de mindste. Styr, dyt, tryk og hør sjove lyde og musik.

Køreskolen fra Keenway har et bevægeligt rat, gaerstang, bilhorn og håndtag. Og det bliver ekstra sjovt med alle lydene! Lad barnet se sig i spejlet for genkendelse, tryk på knapperne for sjove lyde og musik og styr med rattet. Tryk på knappen på rattet, og lyden af et bilhorn afspillet. Tænd havariblinket, når en situation opstår, og vend om for at bakke.

Et sjovt legetøj, der hjælper barnet med at udvikle motoriske færdigheder, ligesom det sætter gang i de små håbefulde bilisters nysgerrighed og sanseudvikling.

Dyt dyt, her kommer jeg!

Indeholder:

  • Keenway Køreskole

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (inkluderet)
  • Alder: fra 18 mdr.
Produktdetaljer
Model13701
EAN008521137014
MærkeKeenway
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.