KidzRobotix Krusedulle-robot - eksperimentsæt til børn fra 8 år

-58%

KidsLabs - pædagogisk legetøj med videnskabelige eksperimenter og letmonterede, motoriserede eksperiment- og byggesæt til børn

KidzLabs har sjove, lærerige videnskabspakker og eksperimenter, der inspirerer børn og unge til at stille spørgsmål og udforske, hvad de undrer sig over. Sættene fra KidzLabs er baseret på STEM principperne fra atronomi, biologi, kemi, optik, magnetisme og meget mere.

KidzRobotix serien indeholder en række byggesæt som er lette at montere, hvor børn kan skabe motoriserede, mekaniske legetøj, samtidig som de lærer de grundlæggende principper rundt mekanik og robotter. Sættene viser børn hvordan enkle motorer kan bruge til at skabe en række effekter. Eksperimentsættene har sine unikke design og forskellige funktioner som lærer børn mekaniske underværker. KidzRobotix udvikler børns STEM-færdigheder!

Kampagnepris 55,-
Før pris: 132,-
58%
Du sparer: 77,-
Udsolgt
SKU
05216-2

Byg en kunstner-robot med dette eksperimentsæt fra KidzRobotix! Krusedulle-robottens motor får robotten til at ryste og dreje, og lave fantastiske mønstre på papiret. Hvilke kreative kruseduller vil din robot lave? Sjovt og lærerigt STEM-sæt til børn fra 8 år og opefter.

STEM-eksperimentsæt er lærerige sæt som inkluderer videnskab, teknologi og teknik, kunst og matematik.

Indeholder:

  • 1 KidzRobotix eksperimentsæt - krusedulle-robot

Detaljer:

  • Mål æske: 24 x 16,5 x 6,5 (HxBxD)
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model270531
EAN7317442705312
MærkeKidzLabs
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.