Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Bruder Land Rover Defender terrænbil - 02590

Lowest price at PriceRunner

Bruder biler, traktorer, anlægsmaskiner og skovbrugsmaskiner

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 240,-
Få tilbage på lager
SKU
3233
   

Den nye Land Rover Defender-bil fra Bruder kombinerer terrænkørsel med Land Rovers tidløse design. Som alle Bruder-køretøjer er denne nye model en tro kopi af originalen. Både fans af Land Rover-mærket og alle andre, der sætter pris på de små detaljer, vil blive overbevist af denne model grundet de flotte detaljer som f.eks. motorhjelmens hævede konstruktionsplade og dens mange fuldt funktionelle funktioner.

Motorhjelmen kan åbnes, så man kan se motoren, og bagdøren og sidedørene kan åbnes. Både det bagerste, nedfældelige bænksæde og drejekoblingen kan fjernes fra køretøjet. Takket være affjedringen på begge aksler kan denne legetøjsbil nemt mestre alle typer terræn, ligesom den originale version. Derudover er forakslen styrbar takke være det ekstra rat (medfølger) kendt fra Bruders traktorserie. Det betyder, at børn nemt kan styre køretøjet. Køretøjerne og tilbehøret fra den tyske kvalitetsleverandør Bruder, har unikke detaljer og virkelighedstro designs, der giver timevis med realistisk og underholdende leg.

 • Kølerhjelmen kan åbnes og lukkes
 • Med aftagelige tagstativ og aftagelige bagsæder
 • Med reservedæk
 • Kan styres med en styrestang gennem taget

  Indeholder:

  • Bruder Land Rover Defender terrænbil 02590

  Detaljer:

  • Størrelse 28 x 13,8 x 15,3 cm
  • Skala: 1:16
  • Materiale: plast (ABS)
  • Alder: fra 3 år
  Produktdetaljer
  Model02590
  EAN4001702025908
  MærkeBruder
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.