Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

LEGO City Police 60241 Hundepatrulje

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 93,-
På lager
SKU
12192-17
   

Børn elsker at udspille rollelege som hverdagens helte, og med LEGO® City sættet Hundepatrulje (60241) er det præcis, hvad de kan gøre! Der er en sej legetøjspolitibil med plads til politibetjenten og hans trofaste politihund, en smykkebutik med ædelstene samt en skurk med et brækjern. Det perfekte scenarie for små forbryderbekæmpere med stor fantasi. Sjovt politilegesæt til børn.

Dette 4+-legetøjssæt indeholder en enkel trykt byggevejledning og et særligt startklodselement, så børn kan følestolthed ved at bygge med LEGO legetøj. Og med den gratis LEGO Life app til smartphones og tablets kan børn få adgang til Instructions PLUS – en interaktiv byggevejledning med zoom- og drejningsværktøjer, der for alvor gør LEGO byggeri til en leg. LEGO City – sejt legetøj til børn LEGO City politisæt gør børn i stand til at fordybe sig i åbne eventyr og actionfyldte scenarier, der afspejler virkelige situationer. Og med en bred vifte af detaljerige bygninger og fartøjer kan børns fantasi slippes helt fri!

 • Legetøjet Hundepatrulje er en ideel introduktion til den spændende LEGO® City verden. Det er perfekt til børn fra 4 år og er designet til at inspirere til ubegrænset, fantasifuld rolleleg baseret på virkelighedens scenarier.
 • Hvad er der i æsken? En sej legetøjspolitibil med plads til politibetjenten og hans trofaste politihund, en smykkebutikscene med 2 ædelstene samt en skurk med et brækjern og en sæk til sit bytte.
 • Børn kan kombinere figurerne og modellerne i LEGO® City byggesættet Hundepatrulje (60267) med andre LEGO legetøjssæt for at skabe deres egne unikke kreationer til leg eller fremvisning.
 • LEGO® 4+-sæt er en sjov måde for børn at lære kunsten at bygge med LEGO klodser på. Med særlige startklodser og enkle trykte byggevejledninger hjælper de børn med at styrke selvtilliden og deres evner trin for trin.
 • Legetøjspolitibilen er over 5 cm høj, 9 cm lang og 5 cm bred og har plads til politibetjenten og hans hund, mens smykkebutikken er over 6 cm høj, 4 cm bred og 3 cm dyb.
 • Byggesættet Hundepatrulje til børn bruger ikke batterier, så legen kan starte med det samme!
 • Dette legetøjspolitisæt har en trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggevejledning, der hjælper spirende byggere med at blive mesterbyggere! Findes i den gratis LEGO® Life app til smartenheder.
 • LEGO® City politisæt indeholder detaljerige bygninger, seje fartøjer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld rolleleg, når børn skaber ubegrænsede eventyr i omgivelser, der ligner virkeligheden.
 • LEGO® City byg selv-legetøjssæt overholder de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de altid holder effektivt sammen og er nemme at skille ad, gang på gang.
 • Hos LEGO Koncernen tester vi selv vores LEGO® City klodser og elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, ridse og strække dem, så vi er sikre på, at alle sæt altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Mål politibilen: 5 x 9 x 5 cm (HxLxB)
 • Mål smykkebutikken: 6 x 4 x 3 cm (HxBxD)
 • Antal klodser: 67
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model60241
EAN5702016686937
MærkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.