Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

LEGO Classic 11010 Hvid byggeplade

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 66,-
På lager
SKU
12192-46
   

Aldrig før har man kunnet få en hvid LEGO® byggeplade så stor som denne! Dette helt hvide byggelegetøj er over 25 cm. på hver led og giver børn et rummeligt 32x32-knoppers LEGO landskab, de kan bygge, lege og fremvise på. Større, bedre, lysere, hvidere! Inspirer LEGO byggere med en lang række blændende byggemuligheder – fra frosne søer til snedækkede bjerge, fra solbeskinnede strande til rumskibe! Hvem siger, at bunden skal være nederst?

Denne kvalitetsbyggeplade har nok gribekraft til at holde byggeklodser i enhver vinkel, selv på hovedet (fantastisk til børns superhelteeventyr!), men de er også meget nemme at få af igen. Og når byggeriet er færdigt, giver den faste byggeplade børn en sammenstyrtningsfri måde at transportere og fremvise deres seje kreationer på. Legetøj fyldt med muligheder, som opbygger færdigheder, der varer hele livet LEGO Classic sæt giver børn selvudfoldelse og ubegrænset leg mellem hænderne. Og når de bygger, skaber og bruger fantasien, bliver deres fritænkning og evner til problemløsning ved med at vokse!

 • Denne 32x32-knoppers byggeplade giver LEGO® byggere en solid hvid bundplade til kreativt byggeri, et inspirerende landskab til fantasifuld leg og en robust platform til modelfremvisning.
 • Dette kvadrat, der er mere end 25 cm på hver led, er robust, holdbart og i en vidunderlig hvid farve. Det omfatter 1.024 knopper i et perfekt mønster til at give LEGO® byggere et perfekt greb for alle LEGO byggeprodukter.
 • En hvid bundplade fører børn til en verden af muligheder, hvor alt kan ske! Pladen kan holde klodser i enhver vinkel (selv på hovedet!), så de kan fjernes med lethed, men samtidig sidder fast nok til transport og fremvisning af modeller.
 • Giv denne alsidige byggeplade til enhver LEGO® bygger, og se det kreative byggeri tage form! En fremragende jule- eller fødselsdagsgaveidé til drenge og piger fra 4 år, fra nybegyndere til erfarne byggere.
 • Denne hvide LEGO® byggeplade er over 25 cm. på hver led. Stor nok til byggeprojekter og imponerende fremvisninger (sagde nogen minifigurgalleri?). Passer perfekt til alle LEGO byggesæt.
 • Du behøver ikke batterier for at bruge byggepladen og gøre børn tændt på kreativt byggeri. Bare giv den til en LEGO® fan, så er der gang i underholdningen med det samme!
 • Der er ikke behov for vejledning eller opsætning. Bundpladen giver bare mulighed for endeløs fantasifuld leg fra det øjeblik, den pakkes ud.
 • LEGO® Classic sæt er sprængfyldt med idéer og inspiration. Den spændende blanding af klodser og elementer sikrer endeløs og ubegrænset leg. Det har aldrig været så instinktivt og sjovt at styrke børns evne til at tænke kreativt.
 • LEGO® sæt overholder branchens højeste standarder. De er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • Hos LEGO Koncernen tester vi LEGO® Classic klodser og elementer til det yderste for at være sikre på, at alle vores legetøjssæt altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal: 1
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model11010
EAN5702016749557
MærkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.