Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

LEGO Creator 31101 Monstertruck

Lowest price at PriceRunner

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 139,-
På lager
SKU
12192-53
   

Inspirer børns passion for enorme køretøjer med det spændende LEGO® Creator 3-i-1-legetøjsbyggesæt Monstertruck (31101). De vil elske at forcere alle forhindringer med denne grønne og gule monstertruck, der har en fungerende affjedring og en lille bil, den kan rulle hen over igen og igen. Ubegrænset kreativitet Børn får 3 forskellige bygge- og legeoplevelser med dette LEGO Creator 3-i-1-sæt. De kan bygge en monstertruck, ombygge den til en muskelbil med målstreg, en dragster, eller skabe noget fra deres egen fantasi.

Dette seje byggelegetøj inspirerer til fantasifuld leg og er en fremragende gave til enhver anledning til børn. Genkendelige modeller fra virkeligheden LEGO Creator 3-i-1-sæt giver børn modeller, der er detaljerede og realistiske og inspirerer til fantasifuld leg. Modellerne omfatter uendelige bygge- og legemuligheder og stimulerer samtidig kreativiteten hos børn i alle aldre. De sjove, inspirerende sæt er også fremragende som små ekstragaver til børn til jul eller fødselsdag.

 • Inspirer til kreativ leg med dette spændende sæt, der indeholder 3 legetøjsmodeller i 1: en monstertruck, en muskelbil med målstreg og en dragster. God gaveidé til børn. Byg og ombyg for at udvide legen uendeligt.
 • Hvilke udfordringer venter forude? Børn kan styrke fantasien og byggeevnerne på nye måder, når de drøner rundt i en monstertruck, kører i muskelbilen, sætter rekorder i dragsteren eller bygger noget helt nyt.
 • Med dette sæt får børn 3 muligheder: En Creator 3-i-1-Monstertruck (31101), en muskelbil eller en superhurtig dragster. Børn kan lege med sættet alene eller kombinere det med andre LEGO® sæt for at udvikle deres byggefærdigheder.
 • Alle fans af kreativt byggeri vil elske dette utrolige sæt. Legetøjsmodellerne af den kraftfulde monstertruck, den slanke racerbil og den sjove dragster er fremragende som en gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til drenge og piger fra 7 år.
 • Fyldt med energi og klar til action! Monstertrucken er over 6 cm høj, 10 cm lang og 8 cm bred, så dette spændende legetøj er stort nok til at give ægte spænding og samtidig lille nok til at tage med på farten.
 • Med et barns fantasi er der nok til timevis af endeløs sjov! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns selvstændige leg og deres evner til problemløsning og giver dem glæden ved selv at finde på nye historier.
 • Den sjove leg starter, så snart æsken åbnes. Børn kan uden problemer bygge og ombygge de 3 legetøjsmodeller takket være den nemme vejledning og dermed opleve stoltheden ved at skabe noget selv samt masser af fantasifuldt sjov.
 • Giv børn friheden til at udvikle deres byggeevner og kreative færdigheder, når de leger med LEGO® Creator 3-i-1-sæt. Dette spændende fartøjslegesæt giver børn mulighed for at styrke fantasien med masser af byggemuligheder.
 • LEGO® klodser overholder de højeste branchestandarder, så de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • Hos LEGO Koncernen tester vi selv vores LEGO® klodser og elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, bide, bøje, ridse og strække dem, så vi er sikre på, at alt byggelegetøj til børn altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Mål: 6 x 10 x 8 cm (HxLxB)
 • Antal klodser: 163
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Model31101
EAN5702016684841
MærkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.