Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

LEGO Creator 31103 Raketbil

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 144,-
På lager
SKU
12192-51
   

Sæt fart i unge køretøjsfans fantasi med LEGO® Creator 3-i-1-legetøjssættet Raketbil (31103). Børn vil elske at flytte grænserne med dette byggesæt, der indeholder en grøn og hvid pickup med en raketmotor bagpå, indsugningsrør og en justerbar spoiler.

Masser af fantasifuld begejstring og action!

Børn får 3 forskellige bygge- og legeoplevelser med dette LEGO Creator 3-i-1-sæt. De kan lave en raketbil, ombygge den til en offroader eller firhjulscrosser, eller de kan slippe kreativiteten løs og bygge noget helt nyt. Raketbilen og offroaderen har plads til en minifigur (medfølger ikke) i førerhuset.

Dette fantastiske byggelegetøj inspirerer til fantasifuld leg og er et sikkert valg som gave til enhver anledning. Ikoniske, realistiske actionmodeller LEGO Creator 3-i-1-sæt giver børn modeller, der er detaljerede og realistiske. Modellerne omfatter uendelige bygge- og legemuligheder og stimulerer samtidig kreativiteten hos børn i alle aldre. De sjove, actionfyldte sæt er også fremragende som jule- eller fødselsdagsgaver.

 • Inspirer til kreativ rolleleg med dette spændende legetøjssæt, der indeholder 3 modeller i 1: En raketbil, offroader og firhjulscrosser. Det er en fremragende gave til børn, som kan bygge og ombygge og dermed udvide legen i det uendelige.
 • Der er eventyr forude! Børn kan strække deres byggeevner på nye måder, når de bryder lydmuren i Creator 3-i-1-legetøjet Raketbil (31103), kører over klipper i en offroader, drøner af sted på en firhjulscrosser eller bygger noget, de selv finder på.
 • Dette sæt rummer 3 byggemuligheder i 1, så børn kan skabe legetøjskøretøjer, de kan lege med alene eller som en del af LEGO® sæt, de allerede har. Børn forbedrer deres byggeevner og kreativitet, hver gang de leger.
 • Fans af seje fartøjer og kreativt byggeri vil elske dette fantastiske sæt. Modellerne af raketbilen med jetmotor, den robuste offroader og den hurtige firhjulscrosser er fremragende gaveidéer til enhver lejlighed til drenge og piger fra 7 år.
 • Detaljeret og bygget til action. Raketbilen er over 8 cm høj, 22 cm lang og 7 cm bred, så dette fantastiske legetøj er småt nok til at tage med på farten, men stort nok til at rumme en minifigur (medfølger ikke).
 • Med energien fra et barns kreative leg er der nok til timevis af endeløst sjov! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns selvstændige leg og deres evner til problemløsning og giver dem glæden ved selv at finde på nye historier.
 • Legen begynder, når æsken åbnes, så børn kan bygge og ombygge 1 af de 3 legetøjsmodeller eller skabe deres egen. En enkel vejledning gør det nemt at samle modellen og dermed opleve masser af sjov samt stoltheden ved at bygge noget selv.
 • Inspirer børn til uendelige muligheder for at lege med LEGO® Creator 3-i-1-sæt. Dette sjove billegetøj giver børn muligheder for at udvikle deres kreativitet og fantasi, når de opfinder nye historier med hver ombygning.
 • LEGO® klodser overholder de højeste branchestandarder, så de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • Hos LEGO Koncernen tester vi selv vores LEGO® klodser og elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, bide, bøje, ridse og strække dem, så vi er sikre på, at alt byggelegetøj til børn altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Mål: 8 x 22 x 7 cm (HxLxB)
 • Antal klodser: 198
 • Alder: fra fra 7 år
Produktdetaljer
Model31103
EAN5702016685695
MærkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.