Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

LEGO DUPLO 10847 Tog med tal

Lowest price at PriceRunner

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 211,-
På lager
SKU
22537
   

LEGO® DUPLO® Tog med tal er en farverig introduktion til tal og det at tælle. De mindste vil elske at bygge og ombygge dette store tog, mens de lærer tallene. De to DUPLO børnefigurer og katten giver mange muligheder for rolleleg samt masser af sjov med at bygge, køre og lære. DUPLO klodser er designet til at være sikre for de mindste.

  • To LEGO® DUPLO® børnefigurer og en kat
  • Lokomotiv og tre togvogne, der kan bygges
  • Klodser med tallene 0 til 9
  • Brug klodserne med motiver til at lære barnet om tal og det at tælle
  • Udvikling af byggefærdigheder og rollelege
  • LEGO® DUPLO® produkter er skabt til at være sjove og nemme for de mindste

Detaljer: 

  • Antal klodser: 23
  • Mål (Tog med vogn): (H) 10 x (L) 37 x (B) 6 cm
  • Anbefalet alder: 1½-3 år
Produktdetaljer
Model10847
EAN5702015866637
MærkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.