Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

LEGO DUPLO Town 10928 Bageri

Lowest price at PriceRunner

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 329,-
På lager
SKU
12192-33
   

Alle børn elsker en tur til bageriet! Og nu kan førskolebørn nyde endeløs rolleleg i det flotte LEGO® DUPLO® Bageri, der har en farverig café og udsmykket varevogn.

Lærerigt legetøjsbageri til de mindste. Dette farverige, moderne bageri serverer en lækker blanding af fantasifuld leg og udviklingsmæssige fordele, som småbørn og forældre kan dele! Der er en blandemaskine og ovn, så din lille bager kan komme i gang med arbejdet. Der er cafékunder at servere et udvalg af lækre kager for. Så er det tid til at bringe ordrer ud i den skubbevenlige varevogn.

Der er så meget at se, gøre og lære i dette travle og udviklende legetøj, at det er en af de bedste måder at styrke små børns finmotorik samt sociale og følelsesmæssige færdigheder på. Fantastiske rollelegsgaver til de mindste Med genkendelige figurer og velkendte scener rummer LEGO DUPLO læringslegetøj fysisk, ubegrænset og sjov rolleleg med uendelige udviklingsmæssige fordele for børn.

 • Børn udvikler finmotorikken og styrker sociale og følelsesmæssige evner, når de bygger, leger, ombygger og leger igen med dette travle bageri-legesæt. De kan tilberede og servere mad i legetøjscaféen og derefter køre ud med cupcakes i varevognen!
 • Drenge og piger vil elske at udspille fantasifulde historier med det sjove LEGO® DUPLO® Bageri med café og varevogn. Med denne fremragende gave til små børn fra 2 år kan der serveres rolleleg hele dagen!
 • Hovedbygningen er over 15 cm høj, 19 cm bred og 11 cm dyb. Kombiner dette tilpasningsvenlige legesæt med andre LEGO® DUPLO® sæt for at give børn endnu flere lege- og læringsmuligheder.
 • Dette lærerige, madbaserede legetøj til små børn bruger overhovedet ingen batterier. Det drives udelukkende af børns fantasi! LEGO® DUPLO® fysisk legetøj uden batterier kickstarter små børns kreativitet, fantasi og praktiske læring.
 • Det madglade sjov starter, så snart æsken åbnes. En enkel vejledning rummer idéer og inspiration, der kan hjælpe forældre og børn med at få den bedste legeoplevelse og de bedste udviklingsmæssige fordele ud af dette alsidige legetøj.
 • Introducer førskolebørn til læring med kreativ leg uden facitliste, der inspirerer unge sind. Med velkendte scener, sjove figurer og fingervenlige elementer er LEGO® DUPLO® legesæt det ideelle første byggelegetøj til de mindste.
 • LEGO® DUPLO® legesæt overholder de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1969.
 • LEGO Koncernen tester LEGO® DUPLO® klodser og elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, bide, bøje, ridse og strække dem, så vi sikrer, at alle byggesæt lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Mål hovedbygningen: 15 x 19 x 11 cm (HxBxD)
 • Antal klodser: 46
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Model10928
EAN5702016687842
MærkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.