Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

LEGO Friends 41392 Luksuscamping i naturen

Lowest price at PriceRunner

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 282,-
Få tilbage på lager
SKU
12192-59
   

Stimuler børns glæde ved at være udendørs med LEGO® Friends legetøjscampingsættet, Luksuscamping i naturen (41392). Der er masser af detaljer, som kan give børn timevis af leg. Lad dem forestille sig, at de cykler gennem skoven med minidukkerne af LEGO Friends Olivia og Mia. Eller de kan lege med legetøjsegernet eller lade, som om de kigger på stjerner med et teleskop.

Camping i flot stil!

Dette er ikke et campinglegetøj med primitive forhold. LEGO teltet har senge og endda en smartphone, så pigerne kan sende billeder tilbage til Heartlake. Børn vil elske at sætte minidukketeltet med det smukke bløde plasttag op og derefter udsmykke lejren med en lysguirlande. Og når legetøjslejren er indrettet, kan de lade, som om de slapper af i spabadet.

Vejledning i luksus!

Det er ikke kun campingdelen i denne naturgave til børn, der er af højeste kvalitet, det er vejledningen også! Download LEGO Life appen for at få adgang til Instructions PLUS, så dit barn kan se sin legetøjslejr tage form i zoom-, dreje- og "spøgelses"-tilstandene. Det er byggeri i den digitale tidsalder!

 • Hjælp dit barn med at udvikle en kærlighed til udendørslivet med dette søde LEGO® Friends glampinglegetøj til naturelskere. Barnet kan få timevis af sjov med at lege at slå lejren op, udforske naturen og slappe af med sine venner.
 • Dette fantasi-campinglegetøj indeholder et LEGO® telt med blødt plasttag, 2 minidukker, et legetøjsegern, et legelejrbål, et teleskop og endda et spabad – alt, hvad et barn skal bruge til en fordybende camping-legeoplevelse.
 • Børn vil elske at bygge teltet med det behagelige, bløde plasttag, og indrette det hyggeligt ved at gøre sengene og toiletbordet klar. Ved at køre minidukkerne rundt på LEGO® cyklen får legen også et dynamisk aspekt.
 • Med 241 elementer er legetøjssættet Luksuscamping i naturen (41392) en sjov fødselsdagsgave, julegave eller overraskelse til børn fra 6 år, der har lidt byggeevner. Gør en naturelskers dag perfekt med dette campinglegetøj som en improviseret belønning.
 • Teltet er over 9 cm højt og 15 cm bredt og vil se flot ud, når det står fremme. Børn kan gøre deres værelse endnu flottere ved at adskille legetøjstræet og bålet eller ved at tilpasse delene med klodser fra andre LEGO® sæt.
 • Der er ikke brug for batterier for at sætte gang i dette campinglegetøj. Lysene blinker takket være de klare, farvede plastklodser – og børns fantasi!
 • Er din lille bygger klar til en fantastisk legeoplevelse? Download LEGO® Life appen, og hjælp barnet med at bruge Instructions PLUS-vejledningen til at se sit campinglegetøj i zoom-, dreje- og "spøgelses"-tilstand. Det er byggeri i den digitale tidsalder!
 • Selv på en campingtur uden for Heartlake kan børn stadig udforske en verden af interesser og aktiviteter sammen med deres bedste venner.
 • LEGO® sæt overholder branchens højeste standarder samt LEGO Koncernens egne kvalitetskriterier. De er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO Koncernen tester klodser og tilbehør til det yderste for at være sikre på, at alle legetøjssæt altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Mål telt: 9 x 15 cm (HxB)
 • Antal klodser: 241
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model41392
EAN5702016701098
MærkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.