Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

LEGO Minecraft 21152 Piratskibs-eventyret

-25%

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

25%
Kampagnepris 377,25 503,- Du sparer: 126,-
På lager
SKU
02192-110
   

Byg et sørøverskib med gyldne detaljer, piratbanner, planke, kanoner og en sød papegøje. LEGO® Minecraft™ sættet Piratskibseventyr indeholder masser af detaljer og figurer, der er nye i januar 2019, bl.a. en minifigur med pirat-skin, en delfin og en skildpadde med 2 æg. Sæt zombien i den særlige holder for at få en Minecraft zombie-skudeffekt, og afværg fjendtlige mobs med skibets knipsemissilkanoner.

Lav dine egne Minecraft pirateventyr med dette LEGO Minecraft sæt. Du kan nemt lave en tropisk piratbase ved at bytte om på skibets modulopbyggede dele, og sættet kan kombineres med andre sæt, så du kan skabe dit helt eget LEGO Minecraft univers! Indeholder også en minifigur af Alex.

 • Indeholder 2 minifigurer: pirat og Alex samt en Minecraft™ zombie og figurer af Minecraft delfin, papegøje og skildpadde, der er nye i januar 2019.
 • Omfatter en Minecraft™ ø-scene, der kan bygges, og piratskib med fungerende knipsemissilkanoner, gyldne detaljer, piratbanner, planke og robåd.
 • Bliv klar til livet til søs ombord på et Minecraft™ piratskib. Affyr kanonerne for at afværge de fjendtlige mobs og beskytte skildpaddens æg mod zombieangrebet.
 • Pas den søde papegøje, og giv delfinen mad.
 • Flyt om på de modulopbyggede sektioner for at bygge et Minecraft™ skibsvrag.
 • Våben: sværd.
 • Tilbehør: kort, TNT, affyringselementholder, 2 skovle, kiste, skat, piratbanner, vandflaske, fakkel og kompas.
 • Slip fantasien løs! Ombyg sættet, og lav flere LEGO® Minecraft™ kreationer!

Detaljer:

 • Antal klodser: 386
 • Mål: 15 x 23 x 23 cm (HxBxD)
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model21152
EAN5702016370904
MærkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.