Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

LEGO Ninjago 71709 Jay og Lloyds superhurtige racere

Lowest price at PriceRunner

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 325,-
På lager
SKU
12192-74
   

LEGO® NINJAGO® fans vil elske at bygge og ræse rundt med Jay og Lloyds superhurtige racere (71709), der omfatter en fantastisk bygbar legetøjsmotorcykel og et fly til selvstændig leg eller sjov med vennerne! De kan fordybe sig i denne fængslende verden med minifiguren af Digitale Jay i et legetøjsspeederfly og Digitale Lloyd på sin ninjamotorcykel, mens de kører om kap med den onde Hausner.

Ekstra sjov!

Instructions PLUS omfatter en interaktiv vejledning som hjælp til at bygge dette legetøjsspeederfly og legetøjsmotorcyklen og gøre dem endnu sjovere. Funktionen er tilgængelig i den gratis LEGO Life app og rummer zoom- og drejeværktøjer, der hjælper børn med at bygge selvstændigt. Den perfekte vejledning til dette byggeprojekt. Den perfekte fødselsdagsgave til børn LEGO NINJAGO legesæt giver børn adgang til en mystisk verden, hvor de kan slippe fantasien løs, når et team af modige ninjahelte kæmper mod ondskabens kræfter. Børn vil få timevis af sjov rolleleg med dette populære legetøj, som omfatter robotlegetøj, motorcykler, jetfly, drager, templer og meget mere.

 • Hæsblæsende LEGO® NINJAGO® legetøjssæt med Jay og Lloyds superhurtige racere. Dette byggesæt til børn er perfekt til alle, der elsker eventyrlegetøj og at udspille spændende kampe med ninja-actionfigurer.
 • Dette legetøjssæt indeholder Digitale Jay og hans legetøjsspeederfly, Digitale Lloyd og hans legetøjs-ninjamotorcykel, Hausner og hans hoverboard samt en katanøgle. Børn vil elske at genskabe Speedway Five-Billion-racerløbet fra Prime Empire.
 • Dette populære legetøj er nyt i januar 2020og indeholder 3 minifigurer, der kæmper inde i videospillet Prime Empire. Alle minifigurerne har seje Prime-controller-våben og livstællere, som viser deres resterende liv.
 • Dette byg selv-legetøj med 322 elementer giver drenge og piger fra 7 år en sjov byggeoplevelse og er en oplagt fødselsdagsgave. Legetøjssættet vil inspirere til fantasifuld leg, eller børn kan nyde rollelege sammen med venner.
 • LEGO® NINJAGO® eventyrlegetøj har den ideelle størrelse til at lege med derhjemme eller tage med på farten. Legetøjsmotorcyklen er over 6 cm høj, 28 cm lang og 5 cm bred.
 • Dette ninjalegesæt bruger ikke batterier – det er klar til leg direkte fra æsken. Disse ninjafartøjer drives udelukkende af børns fantasi, så racerløbene og kampene behøver aldrig at stoppe.
 • Dette er det perfekte ninjalegesæt til en ung LEGO® bygger. Med klodserne og byg selv-figurerne følger en nem vejledning, eller børn kan bruge den fantastiske digitale og interaktive Instructions PLUS-vejledning i den gratis LEGO Life app.
 • LEGO® NINJAGO® byg selv-samlerlegetøj fører børn ind i en spændende verden af fantasifuld action og rolleleg med deres yndlingsninjaer, der kæmper mod ondskabens kræfter. Den perfekte måde at inspirere unge sind på.
 • LEGO® klodser har overholdt branchens højeste standarder siden 1958, hvilket sikrer, at de altid er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at skille ad hver gang.
 • Disse LEGO® klodser og elementer er blevet omhyggeligt testet og overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder, både her på Jorden og i NINJAGO® verdenen!

Detaljer:

 • Mål Legetøjsmotorcykel: 6 x 28 x 5 cm (HxLxB)
 • Antal klodser: 322
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Model71709
EAN5702016686418
MærkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.