Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

LEGO Ninjago 71711 Jays cyberdrage

Lowest price at PriceRunner

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 480,-
På lager
SKU
12192-70
   

Det bygbare LEGO® NINJAGO® legetøj Jays cyberdrage (71711) med 5 minifigurer vil blive elsket af fans af ninjarobotter, som kan bruge det til at skabe deres egne actionfyldte fantasihistorier fra Prime Empire. Denne imponerende LEGO drage er meget justerbar og affyrer missiler fra sine fjederbetjente skydere.

Det bedste dragelegetøj!

Med 5 byg selv-figurer af NINJAGO Digitale Jay, Digitale Nya, Unagami, Richie og Hausner kan ninjafans dykke ned i videospilsverdenen Prime Empire og udspille kampe om den gule katanøgle. De to ninjaer kan sidde i cockpittet på den fantastiske dragerobot, som vil fange børns fantasi, når de leger alene eller sammen med venner.

Det perfekte byg selv-legetøj!

LEGO NINJAGO byggelegetøj til børn giver dem mulighed for at besøge en eventyrverden, hvor de kan slå sig sammen med deres ninjahelte for at kæmpe mod ondskabens kræfter. NINJAGO fans vil blive begejstret, når de udspiller rollelege med dette utrolige ninja-actionlegetøj, som omfatter ninjabiler, dragemodeller, templer, byg selv-figurer og meget mere.

 • Fantastisk designet LEGO® NINJAGO® dragelegetøj til børn og 5 minifigurer til at udspille spændende action fra Prime Empire. Den perfekte gave til dedikerede NINJAGO fans eller børn med eventyrlystne og kreative sind.
 • Dette byggesæt indeholder en cyberdrage og 5 minifigurer: NINJAGO® Digitale Jay, Digitale Nya, Unagami, Hausner og Richie. Dragerobotten og byg selv-figurerne kan bruges til at udspille spændende scener fra tv-serien.
 • Denne yderst detaljerede teknodrage har justerbart hoved og lemmer og kan affyre missiler fra sine fjederbetjente skydere. Byg selv-figurerne har alle livstællere samt et spændende udvalg af nye rustninger og våben fra Prime Empire.
 • Dette sæt med 518 elementer indeholder en LEGO® drage og ninja-actionfigurer og er en sjov og udfordrende byggeoplevelse for drenge og piger fra 8 år – en oplagt LEGO gave til fødselsdag, jul eller når som helst. NINJAGO® fans vil elske sættet.
 • Denne teknodrage er ny i januar 2020 og har den ideelle størrelse til at lege med derhjemme eller tage med til sjov på farten. Den justerbare drage er over 12 cm høj, 39 cm lang og 33 cm bred.
 • Denne teknodrage bruger ingen batterier – den er klar til at gå i kamp i både Prime Empire og NINJAGO® City, så snart den er bygget, så du behøver aldrig en timeout.
 • Dette er den perfekte LEGO® gave til en ung bygger. Med klodserne og byg selv-figurerne følger en nem vejledning, så dit dragelegetøj hurtigt er klar til action.
 • LEGO® NINJAGO® byggelegetøj til børn gør dem i stand til at udtrykke sig frit og lader dem dykke ned i en spændende eventyrverden, hvor de kan gå sammen med deres yndlingsninjahelte og opleve uendelige eventyr mod ondskabens kræfter.
 • De LEGO® klodser, der bruges til at bygge dette dragelegetøj til børn, har overholdt branchens højeste standarder i mere end 60 år, hvilket sikrer, at de altid er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at skille ad hver gang.
 • De LEGO® byggeklodser, der bruges til denne dragemodel, er blevet grundigt testet og overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Du ved, at du er i sikre hænder, når du vælger LEGO legetøj som gave til dine børn.

Detaljer:

 • Mål: 12 x 39 x 33 cm (HxLxB)
 • Antal klodser: 518
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model71711
EAN5702016687941
MærkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.