Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

LEGO Ninjago 71712 Empire-vanvidstempel

Lowest price at PriceRunner

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 577,-
Få tilbage på lager
SKU
12192-69
   

Et imponerende LEGO® NINJAGO® ninjatempel med 6 minifigurer, bl.a. NINJAGO Digitale Jay og Digitale Cole og Prime Empires onde hersker Unagami. Med dette tempellegetøj og ninjaminifigurerne kan eventyrlystne børn få endeløst sjov med at genskabe den spændende slutspilskamp fra tv-serien. Det bedste tempel-legetøjssæt LEGO NINJAGO templet rummer masser af aktivitet og spænding for fantasifulde børn, når de planlægger deres vej til toppen. De skal undgå fælderne og bruge katanøglerne til at komme forbi den frygtelige Sushimi i sit sushikøkken, før de åbner porten for at afsløre Unagamis trone. Udfordrende og sjove byggesæt LEGO NINJAGO byggesæt er det bedste legetøj til børn og giver dem mulighed for at besøge en fantasiverden fuld af endeløs action, hvor de kan kæmpe sammen med deres ninjahelte mod ondskabens kræfter. NINJAGO fans vil blive tryllebundet, når de udspiller rollelege med actionlegetøj, der omfatter ninjatempler, bygbart legetøj, biler, drager og meget mere.

 • Utroligt LEGO® NINJAGO® tempel-legetøjssæt med spændende fælder og funktioner samt 6 minifigurer fra Prime Empire. Dette er den perfekte gave til børn, der elsker at udspille rollelegshistorier med teamet af ninjahelte.
 • Dette byggesæt indeholder et NINJAGO® tempel og 6 minifigurer, nemlig NINJAGO Digitale Jay, Lloyd og Cole samt skurkene Unagami, Røde Visir og Sushimi. Børn vil elske at stimulere deres kreativitet og udspille kampe.
 • Denne yderst detaljerede tempelmodel rummer timevis afspændende sjov for børn, når de forsøger at undgå alle fælderne og den frygtelige Sushimi, så de kan bruge de tre katanøgler til at afsløre Unagamis trone øverst oppe.
 • Denne tempelmodel med 810 elementer er et berigende byg selv-legetøj til drenge og piger fra 9 år og vil være en oplagt fødselsdagsgave, julegave eller LEGO® gave til enhver anledning.
 • Dette eventyrlegetøj er nyt i januar 2020 og har den helt rigtige størrelse til at lege med derhjemme eller stolt vise frem på en hylde på værelset. Empire-templet er over 38 cm højt, 22 cm langt og 28 cm bredt.
 • Dette ninjalegesæt bruger ingen batterier – det er klar til selvstændig leg eller sjov, der kan deles med vennerne, så snart det er bygget. Action med dette eventyrlegetøj behøver ikke at stoppe blot et enkelt sekund.
 • Dette ninjalegesæt rummer den ideelle modelbyggeopgave for børn, der kan følge den nemme vejledning, mens de sætter klodserne i dette seje actionlegetøj sammen.
 • LEGO® NINJAGO® modelbyggesæt til børn sætter gang i kreativiteten og lader dem træde ind i en spændende eventyrverden, hvor de kan gå sammen med deres yndlingsninjahelte og opleve uendeligt sjov og spændende kampe.
 • De LEGO® byggeklodser, der bruges til dette legetøj, har overholdt branchens højeste standarder i mere end 60 år, hvilket sikrer, at de altid er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at skille ad hver gang. Selv Unagami kan ikke besejre dem!
 • De LEGO® klodser, der bruges til at bygge dette actionlegetøj, er blevet grundigt testet og overholder de højeste globale sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Du ved, at du er i sikre hænder, når du vælger LEGO legetøj som gave til dine børn.

Detaljer:

 • Mål: H38 x L22 x B28 cm
 • Antal klodser: 810
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Model71712
EAN5702016693270
MærkeLEGO

LEGO NINJAGO Empire Temple of Madness

Unagami’s trone kan dreje

Unagami er på plads

Roter tronen på Unagami.

Ninjaer mod Sushimi, alt er klart til spændende rolleleg

Ninjas vs Sushimi

Alt er klart for et spændende rollespill!

Pas på templet’s forhindringer

Kreativ leg

Pas på hindringerne i templet!

LEGO NINJAGO Empire Temple of Madness
LEGO 71712 NINJAGO Empire Temple of Madness
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.