Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

LEGO Star Wars 75249 Modstandsbevægelsens Y-wing-stjernejager

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 766,-
På lager
SKU
09192-72
   

Inspirer unge hjerner og samlere med LEGO® Star Wars™ modellen 75249 Modstandsbevægelsens Y-wing-stjernejager. Denne opdaterede version af den klassiske jagerbomber med kælenavnet Ønskeben fra filmen Star Wars: The Rise of Skywalker har et farvetema, der er nyt i oktober 2019, cockpit, der kan åbnes og har plads til en minifigur indeni, fjederbetjente skydere, der kan affyres, og bomber, der kan nedkastes og inspirere børn til at genskabe actionfyldte Star Wars scener sammen med vennerne. Med Star Wars figurer af Poe Dameron, Zorii Bliss og snesoldat fra Den Første Orden samt LEGO figurer af D-O og en astromekdroide er dette rumskibslegesæt en fantastisk tilføjelse til enhver fans samling.

  • Indeholder 5 LEGO® Star Wars™ figurer: minifigurer af Poe Dameron, Zorii Bliss og snesoldat fra Den Første Orden, samt LEGO figurer af D-O og en astromekdroide.
  • Star Wars™ modellen af Modstandsbevægelsens Y-wing-stjernejager, også kaldet Ønskeben, har minifigurcockpit, der kan åbnes, sammenklappeligt landingsstel, 2 fjederbetjente skydere og bomber, der lægges i fra oven og nedkastes med en udløser.
  • Våben: Poes blasterpistol, Zoriis 2 blasterpistoler og snesoldaten fra Den Første Ordens blastere.
  • Y-wing-jagerens farvetema og Zoriis støbte hjelm er nye i oktober 2019.
  • Genskab spændende øjeblikke fra filmen Star Wars: The Rise of Skywalker.
  • Dette rumskib er en fremragende fødselsdags- eller julegave eller bare en sjov Star Wars™ gave til en særlig anledning.

Detaljer:

  • Mål Star Wars™ byggesættet: 7 x 43 x 19 cm (HxLxB)
  • Antal klodser: 578
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model75249
EAN5702016370744
MærkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.