Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

LEGO Technic 42102 Mini CLAAS XERION

Lowest price at PriceRunner

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 104,-
På lager
SKU
12192-97
   

Børn med en passion for landbrugslegetøj vil elske LEGO® Technic legetøjstraktorsættet Mini CLAAS XERION (42102). Traktoren er udviklet i samarbejde med den verdensberømte traktorfabrikant CLAAS og har det ikoniske grønne, røde og grå farvetema ligesom virkelighedens CLAAS XERION traktor. Denne seje traktormodel har også glimrende funktionalitet, hvilket giver børn endnu mere leg.

Det lille traktorlegetøj med stor detaljerigdom!

Denne traktormodel har fungerende styring og en rotorklipper, der drives af hjulene. Børn vil elske at hæve og sænke klipperen ligesom i virkeligheden. Er det tid til at få høsten i hus? Ikke noget problem! Med sit 2-i-1-design kan denne model ombygges til en grønthøster, så den sjove leg kan fortsætte.

Leg og lær med LEGO Technic byggelegetøj!

Kender du en byggefan, der er klar til en ny udfordring? LEGO Technic sæt er et fremragende valg. Dette LEGO traktorsæt omfatter en trykt vejledning samt Instructions PLUS, der gør det ekstra sjovt at bygge. Funktionen er tilgængelig i den gratis LEGO Life app til smartphones og tablets og rummer zoom- og drejeværktøjer for at hjælpe børn med selv at bygge LEGO klodsversionerne.

 • Byg, leg, og ombyg. Der er en masse for børn at opleve med LEGO® Technic traktoren Mini CLAAS XERION (42102). En fremragende gave til drenge og piger, der elsker landbrugs- og traktorlegetøj. Kan ombygges til en grønthøster for at få endnu mere sjov!
 • Med fungerende styring og rotorklipper, der drives af hjulene, får børn en fremragende introduktion til teknik og mulighed for at skabe deres egne små traktoreventyr.
 • Børn kan bygge traktoren Mini CLAAS XERION til at håndtere opgaver på gården og derefter ombygge modellen til en sej grønthøster, så legen kan vare endnu længere.
 • Denne klassiske Mini CLAAS XERION-traktor er designet til traktorelskere og fans af byggeri og er en betænksom gave, hvis du er på udkig efter de bedste gaver til drenge og piger fra 7 år.
 • Dette lille traktorlegetøj er over 14 cm langt, 7 cm højt og 8 cm bredt og har dermed den ideelle størrelse til eventyrlige rollelege. Det ser også fantastisk ud, når det vises frem sammen med andet landbrugslegetøj.
 • Er dit barn utålmodigt efter at komme i gang med at bygge sit eget minitraktorlegetøj? Godt nyt! Dette legetøjstraktorsæt bruger ingen batterier, så legen kan begynde med det samme.
 • Vejledningen til dette legetøjstraktorbyggesæt medfølger i æsken, mens der er onlinevejledning til grønthøsteren. Du kan også downloade den digitale Instructions PLUS-vejledning fra LEGO Life appen for at gøre byggeprocessen levende.
 • Åbn en helt ny verden af byggesjov for unge LEGO® fans med LEGO Technic. Med realistiske køretøjsdesigns og fantastiske funktioner fortsætter den sjove leg, længe efter at modellen er bygget.
 • LEGO® Technic plastmodelsæt overholder branchens højeste standarder. Dette sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang.
 • LEGO® Technic plastmodelsæt testes grundigt for at sikre, at hver og en af disse unikke stykker legetøj overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Mål traktorlegetøj: 14 x 7 x 8 cm (LxHxB)
 • Antal klodser: 130
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Model42102
EAN5702016627053
MærkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.