Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

LEGO Technic 42103 Dragster

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 188,-
Få tilbage på lager
SKU
12192-94
   

Giv din lille racerkører en sej udfordring med denne LEGO® Technic Dragster (42103). Dit barn vil elske at lære at samle sit helt eget Dragster-modelsæt. Når modellen er bygget, fortsætter alt det sjove. Stil minitrafiklysene op, træk tilbage i legetøjsbilen, og slip for at sende den drønende afsted.

Actionfyldte LEGO gaver!

Børn vil elske denne bils friske farver. Se flammerne skyde ud fra udstødningen, ligesom en rigtig dragster! Og med dette 2-i-1-sæt kan børn styrke deres evner til problemløsning ved at ombygge dragster-racerlegetøjet til en vild pull-back-hotrod. Hvad er favoritten? Den wheelie-udførende dragster eller den superseje hotrod-bil?

Lær og leg med det seje tekniske legetøj LEGO Technic universet indeholder avanceret byggelegetøj til unge LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring. Der medfølger en trykt vejledning. Men den digitale Instructions PLUS-vejledning fra LEGO Life appen indeholder en sjov ny måde at bygge model-dragraceren på. Med zoom- og drejeværktøjer hjælper denne seje app børn med at bygge selvstændigt.

 • Det er altid løbsdag med denne 2-i-1-Dragster, der kan ombygges til en sej hotrod-bil. Denne pull-back-legetøjsbil er virkelig nem for børn at sætte i gang – se, hvor hurtigt den drøner afsted!
 • Børn kan lære, hvordan en dragster fungerer. Lås derefter wheelie-stangen fast for at udføre nervepirrende wheelies – eller hold næsen på jorden for at slå hastighedsrekorden. Brug tilbehøret, et legetøjstrafiklys, til at sætte gang i legen.
 • Træk tilbage, og slip. Så enkelt er det faktisk! Selv unge racerkørere vil kunne genskabe løbsdagens spænding og fart. Klar til en ny udfordring? Børn kan ombygge dragsteren til en LEGO® pull-back-hotrod.
 • Er du på udkig efter sjovt legetøj til børn fra 7 år? Dette LEGO® Technic sæt (42103) er en fremragende gaveidé til LEGO fans eller til alle, der elsker racerlegetøj eller en byggeudfordring.
 • I færdigbygget tilstand er den seje LEGO® Dragster over 32 cm lang, 12 cm høj og 10 cm bred, hvilket gør dette byggelegetøj til den helt rigtige størrelse til at udspille rollelege omkring løbsdagen.
 • Dette sæt rummer masser af fart, men utroligt nok bruger det ikke batterier. Alting drives udelukkende af pull-back-motoren, så legen kan starte med det samme.
 • Alle LEGO® sæt indeholder en trykt vejledning. Dette sæt omfatter også den digitale Instructions PLUS-vejledning, der findes i den gratis LEGO Life app til smartphones og tablets.
 • LEGO® Technic sæt har realistiske bevægelser og mekanismer, der præsenterer unge LEGO byggere for et teknisk univers på en imødekommende og realistisk måde.
 • LEGO® Technic plastmodelsæt er designet i henhold til branchens højeste standarder, så de er af ensartet kvalitet og nemme at sætte sammen hver gang.
 • LEGO® Technic elementer testes grundigt for at sikre, at alle byggesæt opfylder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Mål: 32 x 12 x 10 cm (LxHxB)
 • Antal klodser: 225
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Model42103
EAN5702016667967
MærkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.