Lisa Aisato puslespil 500 brikker - Sommersvæv

Lowest price at PriceRunner

Lad dig blive underholdt og genskab smukke motiver med puslespil fra Lisa Aisato

Lisa Aisato er en norsk illustratør, forfatter og billedkunstner, kendt for sine legende og følsomme illustrationer. Hendes billeder beskriver alt fra hverdagslige oplevelser og gøremål, til fantasifulde beskrivelser af forskellige følelser. Puslespillene fra Lisa Aisato lader dig mærke den gode følelse som motiverne giver, samtidig som at du underholdes alene eller sammen med andre. Hver puslespilsbrik er unik og de er produceret af højkvalitetspapir.

Vores pris: 169,-
Få tilbage på lager
SKU
11216-11
   

"Snart vågner sommeren. Se, hun kaster sig og svinger mod himmelen blandt blomsterblade og sommerfuglevinger."

Puslespil med motiv af billedkunstner og illustratør Lisa Aisatos illustration, Sommersvæv. Puslespillet har 500 brikker og viser et barn, der gynger over en blomstereng. Motivet og teksten er hentet fra Haddy Njie og Lisa Aisatos bog: "Snart sover du: et års godnat".

At lægge puslespil er underholdende for både store og små, og kan gøre alene eller sammen med venner og familie. Opdag Lisas stemningsfulde illustrationer på en ny måde og læg mærke til detaljerne, imens du lægger en ny brik. Hver puslespilsbrik er unik og er produceret af højkvalitetspapir.

Indeholder:

  • Lisa Aisato puslespil - Sommersvæv

Detaljer:

  • Mål færdig: ca. 48 x 36 cm
  • Antal brikker: 500
Produktdetaljer
Model10439
EAN7072611003209
MærkeLisa Aisato
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.