Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Lundby Room 33 cm - tilbygning til dukkehus

Lundby dukkehus, møbler og dukker - kreativ og underholdende leg

Lundbys første dukkehus så dagens lys allerede i 1945, og siden den gang har dukkehusene udviklet sig i takt med trender, men husets form er fremdeles den samme. Lad børn udfolde sig i dukkehuset, lad dem indrede med de utallige varianter af Lundby dukkemøbler som findes, og lad de forskellige Lundby dukkefamilier flytte ind. Lundby dukkehus og dukkemøbler opmuntrer til kreativ rollespil, og kan underholde børn i timesvis.

Vores pris: 124,-
Udsolgt
SKU
07195-130

Skab dit eget drømmehus med Lundby Room! Er det en lejlighed i et højhus? En lille hytte? Eller måske en underetage til dit Lundby Life eller Lundby Creative dukkehus (dukkehusene sælges separat)? Vælg selv legen ved at bygge flere moduler sammen og udvid bredden eller højden. Her er det kun fantasien som sætter grænser! Dukkehusmodulerne findes i tre forskellige størrelser og har vendbare vægge med fine tapeter fra Sandberg Wallpaper.

Du kan også tage væggene helt væk for at lege i huset fra flere sider. Indret med trappen og de batteridrevne LED-lamper fra Lundby, så du får den helt rigtige hjemmefølelse i dukkehuset.

Indeholder:

  • 1 Lundby Room tilbygning til dukkehus

Detaljer:

  • Mål: 33 x 25 x 24 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 4 år

BEMÆRK: Dukker og møbler medfølger ikke, sælges separat. Tilbygningen passer til dukkehusene Lundby Life og Lundby Creative

Produktdetaljer
Model601023
EAN7315626010238
MærkeLundby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.