Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Lundby Room 44 cm - tilbygning til dukkehus

Lowest price at PriceRunner

Lundby dukkehus, møbler og dukker - kreativ og underholdende leg

Lundbys første dukkehus så dagens lys allerede i 1945, og siden den gang har dukkehusene udviklet sig i takt med trender, men husets form er fremdeles den samme. Lad børn udfolde sig i dukkehuset, lad dem indrede med de utallige varianter af Lundby dukkemøbler som findes, og lad de forskellige Lundby dukkefamilier flytte ind. Lundby dukkehus og dukkemøbler opmuntrer til kreativ rollespil, og kan underholde børn i timesvis.

Vores pris: 159,-
Udsolgt
SKU
07195-131

Skab din egen drømmebolig med Lundby Room! Det kan være en lejlighed i et højhus, en lille hytte eller et kælderrum til dit Lundby Life eller Lundby Creative dukkehus? Skab plads til leg ved at samle flere moduler i bredden eller højden. Kun fantasien sætter grænser! Dukkehusmodulerne fås i tre forskellige størrelser med vendbare vægge med smukt tapet fra Sandberg Wallpaper.

Du kan også fjerne væggene helt, så du kan lege med huset fra flere sider af. Fuldend alt med trappen og de batteridrevne LED-lamper fra Lundby, som forvandler din helt egen dukkehuskombination til et hyggeligt hjem!

Indeholder:

  • Tilbygning til dukkehus - 44 cm

Detaljer:

  • Mål: (L) 44 x (B) 25 x (H) 24 cm
  • Alder: fra 4 år

BEMÆRK: Møbler medfølger ikke. Lundby Room 44 cm passer til dukkehusene Lundby Life og Lundby Creative!

Produktdetaljer
Model601024
EAN7315626010245
MærkeLundby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.