Micki Bogstavsklodser i træ - stableklodser - 36 stk

Lowest price at PriceRunner

Micki - klassisk legetøj i træ til børn

Legetøjet fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ud for børn. Det er gennem leg at børn skal opleve iveren efter at lære nye ting. Micki ønsker at børn skal opleve en barndom som er fuld af leg, og med legetøj i træ som hammerbræt, pudekasse, klodser, lær-at-gå-vogn og stablelegetøj præsenteres barnet for leg allerede i 9 mdrs alderen, med legetøj som er trygge for denne aldersgruppe. Rollespil med køkken og mad, værktøj og håndarbejde er leg som udløser barnets nysgerrighed og udvikling.

Vores pris: 198,-
Få tilbage på lager
SKU
04225-62
   

Introducer bogstaver og tal med 36 farverige Micki bogstavsklodser i træ.

Lad børnene lære at skrive sine første ord med pædagogiske og farverige træklodser fra Micki. Klodserne har bogstaver og tal på alle sider, og der er også fire klodser med flotte figurer. For de allermindste fungerer klodserne som byggeklodser og en sjov introduktion til bogstaver og tal.

Legetøj fra Micki er med til at udvikle barnets grovmotorik, finmotorik og logiske tænkning. Legetøjet opmuntrer det lille barn til at opdage verden på sin egen måde. Stableklodserne er af høj kvalitet og indbyder til endeløse timers leg. Legetøj fra Micki er designet og udviklet i Sverige.

  • Tidlig introduktion til tal og bogstaver fra 12 mdr.
  • Hjælpemiddel når dit barn skal lære bogstaver
  • Opmuntrer til motorisk udvikling, tal- og bogstavsforståelse

Indeholder:

  • 36 Micki Bogstavsklodser i træ

Detaljer:

  • Farve: multifarget
  • Materiale: træ
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model10213500
EAN7315621021352
MærkeMicki
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.