Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Micki legekøkken i træ

Micki - klassisk legetøj i træ til børn

Legetøjet fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ud for børn. Det er gennem leg at børn skal opleve iveren efter at lære nye ting. Micki ønsker at børn skal opleve en barndom som er fuld af leg, og med legetøj i træ som hammerbræt, pudekasse, klodser, lær-at-gå-vogn og stablelegetøj præsenteres barnet for leg allerede i 9 mdrs alderen, med legetøj som er trygge for denne aldersgruppe. Rollespil med køkken og mad, værktøj og håndarbejde er leg som udløser barnets nysgerrighed og udvikling.

Vores pris: 426,-
Få tilbage på lager
SKU
10182-170
   

Det klassiske minikøkken fra Micki i hvidt - med komfur og køkkenbord i et - nu med et moderne præg!

Køkkenet har to plader, ovn, vask og tre knapper med klikkelyd. Både knapper og plader har trendy farver, noget som byder på endnu mere legeglæde. På siderne er legekøkkenet dekoreret med sjove illustrationer. Under vasken er der plads til små gryder, service og andet køkkentilbehør. Perfekt og inspirerende minikøkken til alle små mesterkokke!

Indeholder:

  • 1 Micki legekøkken i træ

Detaljer:

  • Mål: 62 x 30 x 51 cm
  • Mål æske: 63,5 x 11 x 53 cm
  • Materiale: træ
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Gryder og andet tilbehør medfølger ikke

Produktdetaljer
Model102169
EAN7315621021697
MærkeMicki
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.