Micki puttekasse i træ - sorteringslegetøj med skydelåg - blå

Micki - klassisk legetøj i træ til børn

Legetøjet fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ud for børn. Det er gennem leg at børn skal opleve iveren efter at lære nye ting. Micki ønsker at børn skal opleve en barndom som er fuld af leg, og med legetøj i træ som hammerbræt, pudekasse, klodser, lær-at-gå-vogn og stablelegetøj præsenteres barnet for leg allerede i 9 mdrs alderen, med legetøj som er trygge for denne aldersgruppe. Rollespil med køkken og mad, værktøj og håndarbejde er leg som udløser barnets nysgerrighed og udvikling.

Vores pris: 148,-
Udsolgt
SKU
04225-59

Denne blå puttekasse fra Micki er et populært, klassisk legetøj i træ.

Sorteringskassen er sjov at lege med, udvikler motoriske færdigheder og giver barnet mulighed for at bruge flere af sanserne i leg. Hvilken klods passer i hvilket hul? Og hvordan får du dem ud igen? Når klodserne er i boksen, kan du stikke hånden ind i hullet, for at tage dem ud og begynde forfra. Bunden af boksen er beklædt med filt, for at give en behagelig lyd når klodserne slippes. Du kan også skubbe den ene side af boksen væk, for at få tilgang til klodserne indeni. Puttekassen indeholder seks træklodser med forskellige former.

Legetøj fra Micki er med til at udvikle barnets grovmotorik, finmotorik og den logiske tænkning. Legetøjet opmuntrer det lille barn til at opdage verden på sin egen måde. Puttekassen er af høj kvalitet og indbyder til endeløse timers leg. Legetøjet fra Micki er designet og udviklet i Sverige.

Indeholder:

  • Micki Puttekasse i træ
  • 6 træklodser

Detaljer:

  • Farve: blå
  • Mål: 16 x 40 x 32 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model10222100
EAN7315621022212
MærkeMicki
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.