Micki Stablelegetøj i træ - lyserød

Micki - klassisk legetøj i træ til børn

Legetøjet fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ud for børn. Det er gennem leg at børn skal opleve iveren efter at lære nye ting. Micki ønsker at børn skal opleve en barndom som er fuld af leg, og med legetøj i træ som hammerbræt, pudekasse, klodser, lær-at-gå-vogn og stablelegetøj præsenteres barnet for leg allerede i 9 mdrs alderen, med legetøj som er trygge for denne aldersgruppe. Rollespil med køkken og mad, værktøj og håndarbejde er leg som udløser barnets nysgerrighed og udvikling.

Vores pris: 140,-
Udsolgt
SKU
04225-65

Micki lyserødt stablelegetøj til baby er lavet af træ, og er et klassisk legetøj for motorisk udvikling.

Stablelegetøjet fra Micki i bløde pastelfarver med fem ringe inviterer til leg, udvikler finmotorikken og kan leges med i evigheder. Ringene kan stables i vilkårlig rækkefølge, og gennem leg får barnet en fornemmelse af de forskellige størrelser. Hvilken ring er størst, mindst og mellem? Og hvad er det for et motiv, du afslører, når du fjerner ringene fra stangen?

Legetøj fra Micki er med til at udvikle barnets grovmotorik, finmotorik og logiske tænkning. Legetøjet opmuntrer det lille barn til at opdage verden på sin egen måde. Stabletårnet er af høj kvalitet og indbyder til endeløse timers leg. Legetøj fra Micki er designet og udviklet i Sverige.

Indeholder:

  • Micki Stablelegetøj til baby med 5 ringe

Detaljer:

  • Farve: lyserød
  • Materiale: træ
  • Mål: 34 x 50 x 35 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 10 mdr.
Produktdetaljer
Model10222700
EAN7315621022274
MærkeMicki
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.