Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Micro Maxi Deluxe Black - 3-hjulet løbehjul 5-12 år

Micro - det originale løbehjul til børn og voksne

Micro løbehjul er ikke bare underholdende legetøj, til børn og voksne, men de fungerer også som et transportmiddel. Micro er det originale løbehjul, som vokser med barnet fra det tager sine første spark, til det perfekte pendler-tilbehør mellem bussen og arbejdet. I tillæg til at man effektiviserer hverdagen med et smil, så har løbehjulet en positiv påvirkning på udviklingen af motorik og balance.

Vores pris: 970,-
På lager
SKU
03192-208
   

Micro Maxi Deluxe Black var oprindelig ment som et opfølgningsprodukt til Mini Micro, som er specielt designet til børn som fortsat er for lille og for let til større Kickboard og løbehjul. Det vi ser nu, er at flere og flere vælger Maxi i stedet for at gå over til to-hjulet cykler.

Denne ultra lette Deluxe model tåler hele 50 kg. og vejer kun 2,5 kg. Styret kan justeres og også tages af for opbevaring og transport. Kommer i flere seje farvekombinationer.

Detaljer:

  • Styres med vægtoverføring.
  • Styrehøjde: 67-91 cm.
  • Vætt: 2,5 kg.
  • Hjulstørrelse: 120/80 mm.
  • Maksvægt barn: 50 kg.
  • Alder: 5-12 år.
Produktdetaljer
ModelMMD020
EAN7640108560728
MærkeMicro
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.