Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

EduFun min kaffemaskine i træ

EduFun legetøj i træ

Alt trælegetøjet fra EduFun er FSC-certificeret, symbolet for bærekraftig skovbrug. Trælegetøjet fra EduFun er unikt legetøj i træ, som er med til at inspirere børn til underholdende og kreativ leg. Legetøjet er lavet af træ af høj kvalitet og malet i farver som appelerer til børn og fanger deres opmærksomhesd. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetslegetøj, byggeklodser, pedagogiske legetøj, legemad, babylegetøj og legetøj i træ som fremmer udviklingen af barnets motoriske fædrigheder gennem leg og rollepil.

EduFun trælegetøj er lavet af naturlige materialer, tåler leg og er beregnet til at vare i generationer.

Vores pris: 102,-
På lager
SKU
06182-151
   

Inviter på kaffe og kage på værelset. Kaffemaskinen i træ, med kapsler, laver kaffen i en fart. Låget vippes op, kapslen lægges i, og du er klar til at servere dejlig kaffe til din gæster.

Indeholder:

  • 1 EduFun kaffemaskine

Detaljer:

  • Mål: 18,2 x 10,7 x 19,5 cm
  • Materiale: træ
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model4317
EAN6942397343176
MærkeEduFun
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.