Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Monopoly Junior - brætspil til de mindste fra 5 år

Hasbro Games - spil som passer til hele familien og til enhver anledning!

Hasbro Games har spil som passer til hele familien, med både børnespil, spil til børn og voksne, strategispil, spil som engagerer på tværs af generationer, spil til vokse og meget mere. Det er næsten ikke noget som er så sjovt som når børn og voksne samles rundt bordet til en spilleaften. Tag udfordringen og prøv nogen af de underholdende, nyskabende, engagerende, spændende eller klassiske spil fra Hasbro spil.

Vores pris: 201,-
Udsolgt
SKU
5497

Monopoly Junior er bedre end nogensinde og vil hjælpe yngre spillere med at komme i gang med sin første Monopoly oplevelse. Spillerne kan vælge mellem forskellige brikker baseret på klassiske brikker som: hunden Scottie, en kat, et krigsskib og en racerbil.

Præcis som i det klassiske spil skal spillerne bevæge sig rundt på brættet, købe ejendom, betale leje og samle chance-kort. Når en spiller går konkurs er spillet slut.

Indeholder:

  • 1 Monopoly Junior brætspil

Detaljer:

  • Antal spillere: 2-4
  • Sprog: dansk og norsk
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModelA6984
EAN5010993579198
MærkeHasbro Games
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.