Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Nerf Fortnite SneakySpringer SP-L blaster

NERF blastere, beskyttelsesudstyr, udvidelsessæt og tilbehør

Kampe med bløde skumpile fra NERF blastere kan være en af de sjoveste udendørsaktiviteter på en eftermiddag sammen med venner. Og har du plads, og får lov, kan legetøjet fra NERF også bruges indendørs. Leg med NERF blastere og dartpile er lige så sjovt for børn som det er for voksne, det er en fin måde at jævne ud forskellene på, og selv i kampens hede fremkaldes der meget latter. Projektilerne er lavet af let skummateriale som er designet så de ikke laver sår eller går gennem huden.

Udvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller byg dine egne varianter med tilbehør og udvidelser, men husk altid at beskytte kroppen, hovedet og øjnene med NERF beskyttelsesudstyr. Leg med NERF blaster legetøj er en sjov aktivitet, som skaber meget bevægelse gennem leg - se hvordan børnene hygger sig mens de løber rundt!

Vores pris: 178,-
Få tilbage på lager
SKU
04195-51
   

Nerf Fortnite SneakySpringer SP-L blaster er perfekt for en sjov leg. Blasteren er bygget med den mest avancerede blaster-teknologi. Bliv en del af holdet og kæmp med blasteren som skyder længere og sigter bedre med de revolutionerende elite dartpile. Dartpilene er designet i skum og Nerf kampen kan også leges inde, da der er en mindre sansynlighed for at gøre skade. Nerf blasteren er sjov for alle, så her er det bare at deltage i kampen. Blasteren kan holde 3 dartpile samtidig. Løbet på blasteren kan tages af og byttes om.

Funktion:

 • Løbet kan tages af
 • Holder 3 dartpile af gangen
 • Manuel skydning

Indeholder:

 • Nerf fortnite SP-L blaster
 • 6 dartpile

  Detaljer:

  • Vægt: ca. 0,5 kg
  • Alder fra 8 år
  Produktdetaljer
  ModelE6717
  EAN5010993606207
  MærkeNerf
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.