Oball Go Grippers Bounce`n Zoom Speedway - bilbane med bil

Oball - motorisk legetøj til babyer og små børn

Oball er aktivitetslegetøjet som udfordrer barnets motoriske udvikling og øje-hånd koordination. Oball er udformet til at passe perfekt i en lille hånd, og de store, genkendelige huller gør den enkel at gripe. Oball babylegetøj aktiviserer de små med spændende farver og forme som er enkle at gribe og holde i. Oball aktivitetslegetøj til babyer kommer i mange forskellige forme og farver.

Vores pris: 483,-
Udsolgt
SKU
10195-33

Oball Go Grippers Bounce and Zoom bilbane er lavet specielt til de allermindste. Bilbanen kommer med en Oball Go Grippers bil, som er nem at holde fast i for små børnehænder. Bilrampen har flere ramper og hver gang du slipper bilen fra toppen vil det være spændende at se hvilken rampe bilen kører i.

Brug kloen til at løfte bilen op til toppen igen og slip den ned i rampen for en ny køretur. Bilbanen har spændende farver og på bunden er det en bounce-station eller en trampolin som gør at bilen hopper afsted når den lander på den. Lad dit barn træne sine motoriske færdigheder med dette sjove legesæt fra Oball Go Grippers.

Indeholder:

  • 1 Oball Go Grippers Bilbane
  • 1 Oball Go Grippers bil

Detaljer:

  • Mål: 50,8 x 50,8 x 66,7 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
ModelOB-10315
EAN074451103153
MærkeOball
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.