Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Our Generation Ayla fashion dukke med langt hår - 46 cm

Lowest price at PriceRunner

Our Generation dukker, heste, tilbehør og køretøjer

Our Generation dukkerne er en del af en generation som drømmer stort. Dukkerne fra Our Generation har hver sin personlighed, styrker og egenskaber - og ikke mindst, sin helt egen stil. Dette er en generation af børn som er fast bestemte på at forandre fremtiden ved at hjælpe andre og være tro mod sig selv. Med kunskab, lidenskab og beslutsomhed er dette generationen, hvor der sker ting. Dette er Our Generation!

Vores pris: 287,-
På lager
SKU
06192-150
   

Our Generation Ayla dukke er meget fokuseret og beslutsom når hun starter en ny opgave. Når hun ikke bager med sin bedstefar eller fortæller vittigheder til sine venner, elsker Ayla at ride på heste og øve forud for konkurrencer. Our Generations-dukke Ayla kan lide at vinde, men hun mener, at oplevelsen er den bedste del af at konkurrere. Ayla har en cardigan på over et lyserødt tylskørt. Hun har matchende lyserøde sko, hårtilbehør og strømpebukser. Hendes øjne kan åbnes og lukkes, og hun har langt, mørkt hår.

Ayla er del af en generation som drømmer stort. Dette er en generation af børn som er fast bestemte på at forandre fremtiden ved at hjælpe andre og være tro mod sig selv. Med kunskab, lidenskab og beslutsomhed er dette en generation, hvor der sker ting. Dette er Our Generation!

Indeholder:

  • 1 Our Generation Ayla dukke
  • 1 cardigan
  • 1 tylskørt
  • 1 par sko
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål dukke: ca 46 cm høj
  • Our Generation dukkerne har en blød krop og kropsdele i plastik
  • Alder: fra 3 år 
Produktdetaljer
ModelBD31008Z
EAN062243252615
MærkeOur Generation
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.