Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Our Generation Deluxe dukketøj - outfit med hættetrøje, gips og tilbehør - til dukker 46 cm

Our Generation dukker, heste, tilbehør og køretøjer

Our Generation dukkerne er en del af en generation som drømmer stort. Dukkerne fra Our Generation har hver sin personlighed, styrker og egenskaber - og ikke mindst, sin helt egen stil. Dette er en generation af børn som er fast bestemte på at forandre fremtiden ved at hjælpe andre og være tro mod sig selv. Med kunskab, lidenskab og beslutsomhed er dette generationen, hvor der sker ting. Dette er Our Generation!

Vores pris: 201,-
Få tilbage på lager
SKU
06192-161
   

Pas ekstra godt på din Our Generation, når den har skadet sig eller er syg, med dette "god bedring" tøjsæt. Et brækket ben er ikke sjovt for nogen, men med denne farvede gips, kan du hjælpe din dukke, så hun hurtigt bliver bedre. Brug den vaskbare tus, så dukkens venner kan skrive på gipsen. Disse kan tørres af. Giv dukken et "god bedring"-kort, så hun ved, at alle tænker på hende. De hyggelige lyserøde leggings er gode at have på, når dukken skal slappe af.

Indeholder:

  • Hættetrøje
  • Leggings og t-shirt
  • Gips til foden
  • Tus der kan tørres af

Detaljer:

  • Passer til dukker ca. 46 cm
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Dukke medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model945-630284
EAN062243328457
MærkeOur Generation
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.