Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Our Generation Leah ridedukke med langt hår og ridetøj - 46 cm

Our Generation dukker, heste, tilbehør og køretøjer

Our Generation dukkerne er en del af en generation som drømmer stort. Dukkerne fra Our Generation har hver sin personlighed, styrker og egenskaber - og ikke mindst, sin helt egen stil. Dette er en generation af børn som er fast bestemte på at forandre fremtiden ved at hjælpe andre og være tro mod sig selv. Med kunskab, lidenskab og beslutsomhed er dette generationen, hvor der sker ting. Dette er Our Generation!

Vores pris: 296,-
På lager
SKU
06192-148
   

Our Generation Leah ridedukke er klar til at udforske nye stier i sit elegante ridetøj. Med øjne, der kan åbnes og lukkes, og blondt hår, er denne dukke af meget høj kvalitet en spændende tilføjelse til dukkefamilien fra Our Generation. Det blonde, lange hår når ned til dukkens nedre ryg. Leah dukken er klædt i ridebukser, ridestøvler, en hvid skjorte, tweed vest, pink tørklæde og underbukser.

Det er Leahs store passion at passe på heste. Hun elsker at lære deres personlighed at kende og pleje dem, indtil manken skinner. Og når det er tid til en tur, er Leah den første på stien. Hun elsker at føle vinden i håret, når hun galopperer.

Leah er en del af en generation som drømmer stort. Dette er en generation af børn som er fast bestemte på at forandre fremtiden ved at hjælpe andre og være tro mod sig selv. Med kunskab, lidenskab og beslutsomhed er dette en generation hvor der sker ting. Dette er Our Generation!

Indeholder:

  • 1 Our Generation Leah dukke
  • 1 par ridestøvler
  • Ridetøj

Detaljer:

  • Mål dukke: ca 46 cm høj
  • Our Generation dukkerne har blød krop og kropsdele i plastik
  • Alder: fra 3 år 
Produktdetaljer
ModelBD31062Z
EAN062243329539
MærkeOur Generation
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.