Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Our Generation Violet Anna fashion balletdukke - 46 cm

Lowest price at PriceRunner

Our Generation dukker, heste, tilbehør og køretøjer

Our Generation dukkerne er en del af en generation som drømmer stort. Dukkerne fra Our Generation har hver sin personlighed, styrker og egenskaber - og ikke mindst, sin helt egen stil. Dette er en generation af børn som er fast bestemte på at forandre fremtiden ved at hjælpe andre og være tro mod sig selv. Med kunskab, lidenskab og beslutsomhed er dette generationen, hvor der sker ting. Dette er Our Generation!

Vores pris: 325,-
På lager
SKU
06192-152
   

Hils på Our Generation Violet Anna, og gør dig klar til at give hende et bifald! Violet Anne elsker at lave piruetter, imens hun bevæger sig på det yderste af hendes tåspidser. Lad hende spinne rundt, imens hun flagrer med hendes fine lyserøde tylskørt. Hun er en elegant ballerina, som vil byde dig op til dans. Hendes lange blonde hår kan styles, og forskellige frisurer kan tilpasses forskellige optrædener. 

Violet Anna er del af en generation som drømmer stort. Dette er en generation af børn som er fast bestemte på at forandre fremtiden ved at hjælpe andre og være tro mod sig selv. Med kunskab, lidenskab og beslutsomhed er dette en generation, hvor der sker ting. Dette er Our Generation!

Indeholder:

  • 1 Our Generation Violet Anna dukke
  • 1 par balletsko
  • Ballettøj

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 46 cm høj
  • Our Generation dukkerne har en blød krop og kropsdele i plastik
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model945-131076
EAN062243306400
MærkeOur Generation
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.