Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

PAW Patrol Air Patroller fly og helikopter med lys og lyd - 1 RoboDog-figur

Lowest price at PriceRunner

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 513,-
På lager
SKU
21456
   

Fly til undsætning med Robopub-figuren i Paw Patrol Air Patroller fly og helikopter med lys og lyd.

Nu kan du flyve og komme Adventure Bay til undsætning på to forskellige måder. Med roterende propeller; Air Patroller forvandles nemt fra et helikopter til et fly. Og for ekstra spændende eventyr, tryk på knappen på toppen af Air Patrolleren for lys og lyd, som følger dig på alle dine redningsmissioner.

Tag hele Paw Patrol-teamet med dig på din næste mission. Det er plads til to figurer i cockpittet og fire bagved. Når du er klar til at redde dagen, vil RoboDog-figuren hjælpe til for at få en vellykket redningsaktion. Når opgaven er gennemført kan du lande, enten som fly der bruger de rullende hjul, eller som helikopter der svæver ind for en rolig landing. 

Indeholder: 

  • Paw Patrol Air Patroller
  • RoboDog-figur

Detaljer: 

  • Mål: 39 x 17 x 42 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 (inkluderet)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model6026623
EAN778988133231
MærkePaw Patrol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.