Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

PAW Patrol aktivitetsbog med klistermærker

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 63,-
På lager
SKU
20525
   

Paw Patrol aktivitetsbog med klistermærker. Vær med på eventyr med Paw Patrol og hjælp med at løse de forskellige opgaver i denne underholdende aktivitetsbog.

Indeholder:

  • 1 Paw Patrol aktivitetsbog med klistermærker

Detaljer:

  • Antal sider: 24
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model224169
EAN7031652241698
MærkePaw Patrol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.