PAW Patrol Big Truck Pups Rubble X-treme Truck - 2-i-1 lastbil med lys og lyd - Rubble-figur og tilbehør inkluderet

Lowest price at PriceRunner

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 486,-
På lager
SKU
06226-112
   

Stor PAW Patrol Big Truck Pups 2-i-1 lastbil med lys og lyd, Rubble-figur og tilbehør inkluderet.

Ekstreme missioner kræver ekstreme køretøjer. Med Paw Patrol Big Truck Pups Rubble X-treme truck er I klar til den næste redningsaktion. Denne store lastbil ligner den massive konstruktionsbil magen til den i serien, med episk transformation kan lastbilen deles op til to separate redningskøretøjer. Komplet med gravemaskine-klo, kran der kan udvides, en stor knusekugle og en opbevaringsbeholder til materiale. Lastbilen har desuden realistisk lys og lyde fra Paw Patrol-serien! 

  • Paw Patrol Rubble X-treme Truck køretøj med lys og lyd
  • Med tilbehør som knusekugle og krog til kran
  • Kan laves om til 2 separate køretøjer
  • Rubble-figur inkluderet

Rubbles X-treme lastbil er den ultimative Paw Patrol Big Truck Pup redningsbil til alle dine serie-inspirerede redningsmissioner. Forestil dig at åbne taget af lastbilens førerhus for at sætte Rubble-figuren i førersædet, og derefter trykke på PAW-skilteknappen på taget for at aktivere lys og lyde, så kan du køre afsted og ankomme til stedet med denne imponerende redningsbil. Tag traileren af, så du kan tage gravemaskine-legetøjet til et område, også forandre traileren til kommandocenter-modus for at afsløre anlægslegetøj, så Rubble kan bruge knusekuglen til at gøre område fri for forhindringer. Efterfølgende kan du bytte knusekuglen ud med krogen og forestille dig at du laster affald op på materiale opbevarings-enheden. 

  • Åbn bilens tag for at sætte figuren i førersædet
  • Tryk på PAW Patrol skilte-knappen for at aktivere lys og lyd
  • Veksel mellem knusekuglen og krogen

Efter at have reddet dagen i Adventurebugten kan lastbilen ændres tilbage igen til et samlet køretøj og du kan køre afsted til næste opgave. Brug fantasien til at genskabe dine favorit PAW Patrol-øjeblikke fra serie og film, eller find på helt nye eventyr og missioner. Med Paw Patrol kan barnet udforske sin fantasi samtidig med at de udvikler finmotoriske færdigheder gennem leg. Samle flere Paw Patrol Big Truck Pups figurer og køretøjer (sælges separat) for det ultimative redningshold og begiv Jer ud på endeløs leg og sjov.

Indeholder:

  • Paw Patrol Rubble X-treme lastbil
  • Rubble-figur
  • Knusekugle
  • Krog til kran
  • Klistermærkeark
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mål: ca. 28 x 46 x 13 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 knappebatteri (inkluderet)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model6064242
EAN778988424063
MærkePaw Patrol
Paw pAtrol stor lastebil med kran og knusekule Paw pAtrol stor lastebil med kran og knusekule

Kran

Vælg mellem krog eller knusekugle og sæt fast til kranen til anlægsarbejde.

Paw PAtrol Big Truck Pups rubble x-treme lastebil med figur og tilbehør Paw PAtrol Big Truck Pups rubble x-treme lastebil med figur og tilbehør

2-i-1

Stor lastbil med lys og lyd fra serien, og Rubble-figur medfølger.

Paw Patrol Rubble lastebil med kran og utvidbar gravearm Paw Patrol Rubble lastebil med kran og utvidbar gravearm

Gravemaskine

Førerhusets tag kan åbnes og gravearmen bagpå lastbilen kan udvides.

PAW Patrol Big Truck Pups Rubble X-treme Truck - 2in1 with lights and sounds PAW Patrol Big Truck Pups Rubble X-treme Truck - 2in1 with lights and sounds
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.