PAW Patrol moto Hvalpe kommandocenter med lyd - med Chase-figur og køretøj

Lowest price at PriceRunner

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 446,-
På lager
SKU
02216-17
   

Affyring og wheelie til undsætning med PAW Patrol Moto Pups HQ Playset. Med lyde og en motorcykelaffyringsrampe ligner dette fantastiske legesæt PAW Patrols actionfyldte hovedkvarter fra showet. Placer Chase (figur inkluderet) i hovedkvarterets kommandocentral, og tryk på den store badgeknap for at få din mission og aktivere Moto HQ's lydeffekter. Når det er tid til at tage ud på din mission, skal du indlæse Chase i sin eksklusive motorcykel (inkluderet). Skub køretøjet ned, mens du glider det op ad rampen, indtil det låses på plads. Tryk derefter på legesættets lille badgeknap for at slippe Chases motorcykel.

Nulstil motorcyklen og træk den tilbage op ad rampen for at starte og pop wheelies igen og igen. Du kan også skubbe Chases motorcykel rundt for at lege, mens du bruger din fantasi til at skabe dine egne Moto Pups-eventyr. Med Moto HQ har det aldrig været mere spændende at redde dagen. For endnu flere måder at fremskynde til undsætning, Moto HQ er kompatibel med alle de Moto Pups Deluxe Køretøjer (hver sælges separat). Gør dig klar til redningsaktioner med PAW Patrol Moto Pups og Moto HQ.

Indeholder:

  • 1 Paw Patrol kommandocenter med rampe
  • 1 Chase-figur
  • 1 Chase motorcykel

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x LR44-batterier (inkluderet)
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Kan også bruges af andre PAW Patrol moto pups figursæt. Findes separat som Marshall, Skye, Rocky, Rubble, Zuma, Chase og Wildcat (sælges separat)

Produktdetaljer
Model6060233
EAN778988360408
MærkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.