Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Playmobil 1.2.3 Shuttle bus 6773

Playmobil byggesæt, figurer og køretøj

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

Vores pris: 150,-
Få tilbage på lager
SKU
18953
   

Alle passagerer er ombord og bussen er klar til at køre. Nu skal bagagen bare puttes i bagagerummet. Kan du finde ud af hvilken bagage som passer hvor? Når børn sorterer de forskellige former på siden af bussen, træner de deres øje-hånd koordination, motoriske færdigheder og form- og farvegenkendelse.

Indeholder:

  • 1 Playmobil 1.2.3 Shuttle bus
  • 4 Playmobil-figurer
  • Bagage

Detaljer:

  • Mål: 20 x 8 x 9 cm
  • Alder: fra 18 mdr.

Med Playmobil 1.2.3 kan man få en bedre forståelse af verden gennem leg. Legesættet egner sig specielt for børn fra 18 måneder og opefter. Med runde former, friske farver og uden spiselige smådele, er alle sæt sikre, af høj kvalitet og fremmer kreativitet og finmotorik.

Produktdetaljer
Model6773
EAN4008789067739
MærkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.