Playmobil City Action Skibsredning: Polarsejler-redning med gummibåd 70141

Playmobil byggesæt, figurer og køretøj

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

Vores pris: 221,-
Få tilbage på lager
SKU
02217-90
   

Trods mange års erfaring undervurderede polareventyreren den stærke strøm. Han blev væltet omkuld af en bølge og kom til skade. Nu driver han hjælpeløst rundt i vandet. Men redningsholdet er allerede på vej, og de har en meget speciel hjælper med sig: deres redningshund. Med gummibåden nærmer hjælperne sig så tæt som muligt på den forliste, hvorefter hunden hopper i vandet og bringer redningskransen til skadelidte. Eventyreren griber hurtigt bøjen og redningsvestens håndtag, og hunden trækker ham til båden. Den firbenede helt fortjener helt sikkert en stor belønning for denne redningsaktion.

Legesættet indeholder tre Playmobil-figurer, en hund, en gummibåd, en polareventyrer, en redningsbøje og meget andet tilbehør.

Indeholder:

  • 3 playmobil-figurer
  • 1 redningshund
  • 1 gummibåd
  • 1 sejlbræt
  • 1 redningskrans
  • Dykkerudstyr

Detaljer:

  • Antal dele: 29
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frit spillerum. Essensen til Playmobil er figurerne. De er 7,5 cm høje, har bevægelige led, hænder med gribefunktion som kan holde fast i forskelligt tilbehør, og et rundt roterende hoved. Legesættene er underholdende, stimulerer øje-hånd koordination og bidrager til videre udvikling af sociale færdigheder.

Produktdetaljer
Model70141
EAN4008789701411
MærkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.