Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Playmobil City Life Børnehaven "Regnbue" 70280

Lowest price at PriceRunner

Playmobil byggesæt, figurer og køretøj

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

Vores pris: 518,-
Udsolgt
SKU
01202-100

Velkommen i børnehaven "Regnbuen". Her føler alle børn sig godt tilpas. Under legen i legerummet, under frokosten og mens der børstes tænder på badeværelset – i denne børnehave er der altid fart over feltet og godt humør. Pædagogen tager sig godt af alle børnene. For at få en god start på dagen står den først på en god morgenmad. Børnene sætter sig rundt om bordet og tager deres madkasser frem. Der kommer lækre madder frem med ost, spegepølse og syltetøj. Efter morgenmaden går nogle af børnene ind og leger i legerummet, mens andre bliver siddende ved bordet og maler små kunstværker.

Alle børn er glade i børnehaven Regnbuen. Legesættet består af en komplet indrettet bygning med legerum og badeværelse, tekøkken, hyggehjørne, legetøj og fire Playmobil-figurer. På ydersiden er der en fungerende dørklokke med lampe ved siden af indgangsdøren.

Legesættet kan kombineres med andre legesæt fra Playmobil som Babygruppe 70282 (sælges separat).

Indeholder:

  • 1 Playmobil City Life Børnehaven "Regnbue"
  • 1 Playmobil voksen-figur
  • 3 Playmobil børne-figurer
  • 1 stol
  • Og meget mere!

Detaljer:

  • Antal dele: 180
  • Mål: 50,5 x 27 x 19,5 cm (LxDxH)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frit spillerum. Essensen til Playmobil er figurerne. De er 7,5 cm høje, har bevægelige led, hænder med gribefunktion som kan holde fast i forskelligt tilbehør, og et rundt roterende hoved. Legesættene er underholdende, stimulerer øje-hånd koordination og bidrager til videre udvikling af sociale færdigheder.

Produktdetaljer
Model70280
EAN4008789702807
MærkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.