Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Playmobil City Life Stort hospital 70190

Lowest price at PriceRunner

Playmobil byggesæt, figurer og køretøj

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

Vores pris: 967,-
På lager
SKU
05195-301
   

Med Playmobil City Life Stort hospital, har du alt du behøver under operationen. Sættet indeholder et oplyst overvågningsbord, lampe som kan flyttet og mange andre behandlingsapparater. Elevatoren tager dig til patientværelset på øverste etage. Værelset har en løsning med åbent bad, så patienterne let kan få hjælp, hvis de får brug for det.

Legesættet kommer med tilbehør som: 4 Playmobil-figurer, senge, medicinske apparater, stole til venteværelset, planter, krykker og meget mere. Lad dig blive inspireret af dette flotte hospital! Her er det kun fantasien som sætter grænser. Børn kan drømme sig væk i timesvis med dette sjove legesæt fra Playmobil. Pas på dine patienter, og lad dem hvile i hospitalssengene. God vagt!

Legesættet kan kombineres med andre legesæt fra Playmobil, som Playmobil City Life Helikopterlandingsplads børnehospital 6445 og Udvidelsesdel til Hospitalet 9848 (begge sælges separat).

Indeholder:

  • 1 Playmobil City Life Stort hospital
  • 4 Playmobil-figurer
  • 2 hospitalssenge
  • 2 stole
  • Og meget mere!

Detaljer:

  • Antal dele: 514
  • Mål: 70 x 31 x 34 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frit spillerum. Essensen til Playmobil er figurerne. De er 7,5 cm høje, har bevægelige led, hænder med gribefunktion som kan holde fast i forskelligt tilbehør, og et rundt roterende hoved. Legesættene er underholdende, stimulerer øje-hånd koordination og bidrager til videre udvikling af sociale færdigheder.

Produktdetaljer
Model70190
EAN4008789701909
MærkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.