Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Playmobil City Life Vuggestuegruppe 70282

Playmobil byggesæt, figurer og køretøj

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

Vores pris: 134,-
Få tilbage på lager
SKU
01202-102
   

Der passes godt på de mindste i vuggestuen. Lige nu tager børnepasseren sig af en baby på puslebordet. Babyen sparker glad med benene og kigger på den farverige uro. Samtidigt leger den anden baby fornøjeligt med legebuen og begiver sig efter kort tid hen mod aktivitetsvæggen, for den er jo så spændende. Tiden flyver rigtigt af sted.

Legesættet indeholder tre Playmobil-figurer, et puslebord, et aktivitetstæppe med legebue og tilbehør, en højstol samt en aktivitetsvæg og meget andet tilbehør. Vuggestuen er velegnet til at blive kombineret med børnehaven Regnbuen (70280, sælges separat).

Indeholder:

  • 3 Playmobil-figurer
  • 1 højstol
  • 1 potte
  • 1 bamse
  • Og meget mere

Detaljer:

  • Antal dele: 40
  • Mål: 22 x 18 x 7,5 cm (LxDxH)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frit spillerum. Essensen til Playmobil er figurerne. De er 7,5 cm høje, har bevægelige led, hænder med gribefunktion som kan holde fast i forskelligt tilbehør, og et rundt roterende hoved. Legesættene er underholdende, stimulerer øje-hånd koordination og bidrager til videre udvikling af sociale færdigheder.

Produktdetaljer
Model70282
EAN4008789702821
MærkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.