Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Playmobil Dragons - drage og minidrage med børn 70038

Playmobil byggesæt, figurer og køretøj

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

Vores pris: 266,-
På lager
SKU
02192-38
   

Når Light Dury dukker op er det ikke bare Hikke som bliver overrasket, selv Tandløs bliver imponeret over den hvide hundrage. Han har altid troet at han var den sidste af sin art. Light Fury har ekstraordinære evner, og kan for eksempel blive usynlig. Efter kort tid bliver Light Fury og Tandløs et par, og lykken virker komplet med den lille baby-drage, men dragerne og deres venner er i fare.

Funktioner:

  • Light Fury kan skyde med pile ud af munden

Indeholder:

  • 1 Light Fury figur
  • 1 sort baby-drage
  • 2 viking børn
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Antal dele: 16
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frit spillerum. Essensen til Playmobil er figurerne. De er 7,5 cm høje, har bevægelige led, hænder med gribefunktion som kan holde fast i forskelligt tilbehør, og et rundt roterende hoved. Legesættene er underholdende, stimulerer øje-hånd koordination og bidrager til videre udvikling af sociale færdigheder.

Produktdetaljer
Model70038
EAN4008789700384
MærkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.