Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Playmobil Dragons - Tandløs og Hikke med minidrage 70037

-40%
Lowest price at PriceRunner

Playmobil byggesæt, figurer og køretøj

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

Kampanjepris 189,60 Før pris: 316,-
40%
Du sparer: 126,40
På lager
SKU
02192-37
   

Dette Playmobil Dragons legesæt indeholder 3 figurer og tilbehør. Tandløs-figuren har LED-lys på ryggen, og kan skyde pile ud af munden.

I det sidste kapitel af den store Dragesaga om Hikke og Tandlød, handler om spændende udfordringer og farer. En ny fjende truer ikke kun vikingerne, men også dragerne. Vennerne får uventet hjælp når Light Fury dukker op. Tandløs kommer med sjove funktioner som LED-lys på ryggen, og den kan også skyde pile ud af munden.

Indeholder:

  • Hikke figur
  • Tandløs figur - med LED-lys
  • Minidrage
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Antal dele: 19
  • Mål Tandløs: 38 x 26-49,5 x 9-20 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frit spillerum. Essensen til Playmobil er figurerne. De er 7,5 cm høje, har bevægelige led, hænder med gribefunktion som kan holde fast i forskelligt tilbehør, og et rundt roterende hoved. Legesættene er underholdende, stimulerer øje-hånd koordination og bidrager til videre udvikling af sociale færdigheder.

Produktdetaljer
Model70037
EAN4008789700377
MærkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.