Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Playmobil Knights Flamerock Fort 70221

Playmobil byggesæt, figurer og køretøj

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

Vores pris: 895,-
På lager
SKU
05195-317
   

Med slotsport, brandkanon, ildkugle-kaster og drage-bur har dette legesæt alt du behøver for at gå i kamp mod ridderne. Dette slot tilhører Burnham Raiders, de frygtindgydende indbyggere i Novelmore. Slotter ligger ovenpå den store vulkan, og brandkanoner og slotsporten glitrer i aftensolen, og dragen slynger sig ud af sit bur.

Hvis indtrængerne prøver at erobre slottet, bliver de beskudt med ildkugler fra den store ildkugle-kaster. De udspekulerede Burnham Raiders er en gruppe banditter der ikke frygter noget eller nogen. Deres største mål er at erobre den magiske rustning. Den som bærer denne rustning bliver nemlig uovervindelig. Men ingenting er afgjort, ridderne er også ustoppelige i deres søgen efter rustningen.

Lad dig inspirere til actionfyldt underholdning med dette legesæt fra Playmobil, og kæmp om rustningen alle vil have fat i.

Indeholder:

 • Playmobil Knights Flamerock Fort
 • 4 Playmobil figurer - Prody, Byron, Sulphue og Lucifex
 • 1 hest
 • 1 drage
 • 2 sværd
 • 3 knive
 • 1 skattekiste
 • Og meget mere!

Detaljer:

 • Antal dele: 215
 • Mål: 60,5 x 55,5 x 39 cm (LxBxH)
 • Alder: fra 8 år

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frit spillerum. Essensen til Playmobil er figurerne. De er 7,5 cm høje, har bevægelige led, hænder med gribefunktion som kan holde fast i forskelligt tilbehør, og et rundt roterende hoved. Legesættene er underholdende, stimulerer øje-hånd koordination og bidrager til videre udvikling af sociale færdigheder.

Produktdetaljer
Model70221
EAN4008789702210
MærkePlaymobil
Stor flammeborg fra Playmobil Novelmore med flere funksjoner Stor flammeborg fra Playmobil Novelmore med flere funksjoner

Falldør

Pass på hvor du står og går for å unngå feller.

Roterende dørhåndtak og skytende kanoner Roterende dørhåndtak og skytende kanoner

Bevegelige deler

Roter den imponerende flammebolten for å åpne porten.

Avtagbare deler som gir etter for foendens angrep Avtagbare deler som gir etter for foendens angrep

Inntrengere

Avtagbar veggdel gir fri tilgang for fiender.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.